1:00 pm - 4:00 pm

MINDSET RX’D SEMINAR

De Mindset Rx’d Seminar is een bewezen methode om het beste uit jouw mind (geest) te halen voor het leven binnen en buiten de gym. Het wordt gebruikt door CrossFit Games atleten, succesvolle zakenlui en diegene die zich ooit gestrest, vastgelopen en klaar voor verandering hebben gevoeld.

Ga direct door en bestel jouw tickets – Klik hier!

 

Voor wie is dit evenement?

Deze workshop is voor elke atleet die traint om morgen beter te zijn dan hij of zij vandaag is. Of je nu traint voor de Regionals, of probeert om te leven volgens een gelukkige en gezonde levensstijl, jouw mindset bepaalt jouw grens. Elke succesvolle atleet heeft een Champ’s Mindset Model en deze praktische seminar laat jouw zien hoe je deze voor jezelf creëert.

 

 

Wat krijg en leer ik?

Wat deze workshop jou brengt is een methode om mentale hindernissen tussen jou en jouw droomdoelen te overwinnen. Als je inconsistent bent in jouw training, voeding of mobility, dan helpt deze workshop je om voor eens en voor altijd af te rekenen met de gremlins die jou vertellen om een dag over te slaan of aan andere zelf-sabotage te doen.

Als je merkt dat jouw mind je ervan weerhoud om jezelf hard genoeg door de WOD’s heen te pushen, dan leert deze workshop je een unieke werkwijze die je in staat stelt zo hard als mogelijk door te pushen. Dus wanneer je de keer erna weer opnieuw het gevoel krijgt om de rem erop te gooien, weet je hoe je de gedachten die jou beperken in presteren kunt overwinnen. In het kort leert deze workshop jou over intensiteit en afzien.

Als jij iemand bent die worstelt met twijfels over zichzelf, zich overweldigd voelt of grip wilt over zijn gedachten, dan laat deze workshop jou zien hoe je een stapje terug kunt zetten en de situatie kunt zien voor wat het is – zodat je de actie kunt kiezen die jou het beste helpt in plaats van vertrouwen op een default setting. De workshop laat je de vier mindset modellen zien en waarom één model nooit toepasbaar is voor alles op het gebied van mindset. Iedereen heeft een unieke aanpak nodig en de workshop laat je zien hoe je deze kunt vinden. Ook ontvang je het Mindset Rx’d boek van Tom, gratis.

 

Waarom Mindset?

Omdat zonder mindset, de rest geen f*** uitmaakt. Je kunt een persoonlijk trainingsplan hebben ontworpen door Julien Pineau. Een voedingsplan opgesteld door Robb Wolf en Jason Phillips. Een plan om optimaal te herstellen uitgewerkt door Kelly Starrett en Brian Mackenzie. Wanneer je niet de mindset hebt om het met intensiteit te implementeren en uit te voeren, heeft het geen zin.

Wanneer we ons inhouden, in WOD’s of ander soort training, dan is onze mindset de dader. Wanneer we de voor ons betekenisvolle doelen niet halen, dan is onze mindset nagenoeg altijd de oorzaak. Wanneer we meer cheat days hebben dan goede dagen, we onze mobility niet onderhouden, we overtraind raken, te weinig trainen of we ons zo overspannen voelen dat we geen tijd meer vinden om te trainen… dan is het mindset waarmee we dit kunnen overwinnen.

 

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop is net als Daenerys van Game of Thrones (nee, er zijn geen draken…). Aan de oppervlakte is het elegant en slank – in de kern: powerful beyond measure. De 3 uur hebben voor altijd invloed op je training en bieden je de tools om je innerlijke atleet meester te zijn.

 

Is mindset coaching niet voor mensen die therapie nodig hebben?

Nee – de overeenkomst tussen bijna alle high level performers in sport, het zakenleven, relaties en het leven in het algemeen is dat zij hun mindset begrijpen en eraan hebben gewerkt (bewust of onbewust). Sara Sigmundsdottir, Mat Fraser, Annie Thorisdottor, Brent Fikowski, Rich Froning… ze hebben allemaal de mindset van een Kampioen. Mindset heeft hen in training gefaciliteerd om tot dat punt te komen, heeft hen op het juiste pad gehouden en zorgde ervoor dat ze door hebben gepusht waar andere stopte. Mindset is voor A-spelers.

 

Wie ben jij?

Ik ben Tom Foxley en ik run Mindset Rx’d; een coaching service voor alle soorten atleten die hun innerlijke atleet meester willen zijn. Het is een podcast, coaching service en beweging die mindset plaatst waar het hoort; aan het front van elk doel. Na het coachen van 10.000 uren binnen de fitness, kwam ik erachter dat het succes van een atleet (ongeacht zijn doelen) volledig bepaalt wordt door zijn mindset. Ik begon de lessen toe te passen welke ik geleerd had tijdens mijn tijd in het Britse Leger en door andere ervaringen. Sindsdien heb ik me enkel nog gefocust op de functional fitness wereld en heb ik gewerkt aan de mindeset van atleten binnen alle soorten sporten. Van CrossFit Games atleten tot beginnende sporters en van CrossFitters tot vechtsporters.

 

Waar kan ik me aanmelden?

Het early bird tarief voor de eerste 10 tickets bedraagt €38,50 per stuk. Daarna bedraagt het reguliere tarief voor de seminar €54,49 per ticket.

Leden van Primal Performance ontvangen korting op het reguliere, neem contact op met Willem Peters voor de kortingscode.

Klik hier en bestel direct jouw tickets.