Workshop Voeding & Sport

Het plannen van je voeding is essentieel voor het bevorderen van je prestatie en herstel. Wat je eet en wanneer je eet, bepaalt voor een groot gedeelte of en hoeveel energie je lichaam beschikbaar heeft voor het leveren van prestaties en het herstellen van je spieren na een workout.

 

Vervolg workshop B2M

In deze workshop kijken we kort terug naar de verschillende fases van nutrition timing en de energiesystemen. Tijdens het laatste Meet the Primates event zijn Ben en Mindy van B2M hier dieper op ingegaan.

Daarna gaan we heel praktisch aan de slag met het bepalen van je eigen energiebehoefte en het opzetten van voorbeeld-dagmenu’s die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je krijgt tools, tips en voorbeelden voor het uitwerken van je eigen dagmenu’s, gericht op jouw doelstelling en fysieke behoefte.

 

 

De vorige workshop gemist?

Don’t worry! Ben en Mindy zorgen ervoor dat deze workshop voor iedereen te volgen is. En by the way; ook als je niet lid bent bij Primal Performance ben je welkom.

 

Programma & aanmelding

De inloop is om 12.15u, de workshop start om 12.30u en duurt tot 13.30u. Deelname aan de workshop is gratis. Aanmelden voor de workshop is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen.

Tot 16 september!